Spellen Hack

Xbox 360 Emulator

Xbox 360 Emulator

Xbox 360 Emulator

psvitalogo1copy1

Xbox 360 Emulator is een gloednieuw programma, die u toelaten om xbox spellen gratis spelen. De Xbox 360 Emulator is 100% hetzelfde als de originele Xbox 360-console. Op deze Xbox 360 Emulator kunt u alle Xbox-games te spelen. De games kunnen worden gedownload van andere sites die ook levend xbox. Dus als je een krijgt een game uit een torrent site die u kunt spelen of je kunt een Xbox LIVE-account aan te maken en te kopen games zonder enige problemen. De Xbox 360-emulator kan gebruikt worden als een normale Xbox 360-console. maar je zult het bedienen met uw toetsenbord of joystick.

Xbox 360 Emulator

Xbox 360 Emulator.
Goed nieuws. Nieuwe versie van de Xbox 360 Emulator is het hier. Dit programma is ook aangepast om te werken met de nieuwe xbox 720. We creëerden xbox 360 emulator nadat mensen ons gevraagd om dat te doen. Het is niet gebruikelijk voor mensen om zowel de pc en xbox gaming console hebben. Dus hebben we besloten om kwam met een oplossing voor de beide werelden te combineren. PC en spelcomputers. De laatste tijd pc is goedkoper geworden en toe te wijzen van de mensen heeft een goedkopere maar krachtiger pc gekocht. En met de hulp van onze xbox 360 emulator nu kunnen ze spelen op hen de nieuwste xbox games. We weten allemaal dat de spellen eerst worden uitgebracht op gaming consoles zoals xbox en playstation. Dus waarom wachten 1 jaar om ze te spelen op de PC? Nu kun je gewoon downloaden van onze software en speel de games. Alles wat je nodig hebt is het een Microsoft-account dat het gratis is. De emulator ondersteunt toe te wijzen van krachtige games en het is op de hoogte van de 2015 spellen oplossingen. Installeren, downloaden het spel, druk emuleren en beginnen te spelen. Alle dank aan xbox 360 emulator!

Geactualiseerd en het werken als van:

Hoe te gebruiken?

Stap 1: Klik op Like en Share Button 

Stap 2: Klik op de +1 knop!

Stap 3: Download de emulator door te klikken op Download Beelden!

Stap 4: Open de emulator en gebruik het. Bekijk de hele video!

 

Xbox 360 Emulator voor Windows en Mac Os

6

Systeemvereisten Dit is afhankelijk van de eisen van dit spel

aanbevolen:

OS: Windows XP, Vista of Windows 7, Mac Os
Processor: hexacore Intel of AMD CPU 3,33 GHz of hoger.
RAM: 4 GB
Grafische kaart: Nvidia GeForce GTX 560 of ATI Radeon 6950 of hoger.
Grafische kaart geheugen: 1 GB
minimum:
OS: Windows XP, Vista of Windows 7, Mac Os
Processor: Core 2 Duo 2,4 GHz of Althon X2 2,7 GHz
RAM: 2 GB
Grafische kaart: ATI Radeon 3870 of hoger, Nvidia GeForce 8800 GT of hoger.
Grafische kaart geheugen: 512 MB
Opmerking: Deze kunnen sterk variëren, afhankelijk van het spel dat je speelt met het.

Van waar ik kan downloaden Xbox 360 Emulator?

Xbox 360 Emulator kan u gratis downloaden van onze site. Deze emulator voor de Xbox 360 is in beta stadium. We hebben het getest op Windows XP, 7, 8 en op Mac Os. We hebben het getest in alle scherm Rezolution en als je je scherm Rezolution invoeren in het programma vindt u de emulator te zien op het volledige scherm zoals je het wath op de computer. De emulator voor de Xbox 360 is zeer makkelijk te gebruiken. Ik gaved het programma om een 10 jarige kind en hij gebruikte het zonder problemen.  We zullen het probleem te verhelpen en een update op onze site te maken. Maar niet wory zullen we de emulator dagelijkse testen. Ik wil graag Clash of Clans op spelen, het werkt heel gemakkelijk en beter dan op de Xbox 360-console. Als uw computer is krachtiger dan de mijne bent u in staat om games te spelen als een koning. Onze xbox 360 emulator kunt u een Xbox LIVE-account gebruikt en zelfs kopen van nieuwe games van Xbox LIVE. Zij zullen installeren als normale games. Onze Emulator ondersteunt alle bestaande games voor de Xbox 360, zodat je in staat om alle spellen die je vindt voor de Xbox te spelen en na te denken over de prijs zal zijn. U zult hoeft geen cent te betalen voor deze emulator en u in staat om te spelen als op een Xbox 360-console zal zijn. En xbox 360 kusten rond de 300 $ dus je gered 300 $. Je nodig hebt om een joystick te kopen of u kunt uw toetsenbord gebruiken, maar op joystick is alsof je de console direct aan uw voordeur.

Waarom deze Xbox 360 Emulator gebruiken?

U kunt deze Xbox 360 Emulator gebruiken voor gratis en je zult niet nodig om 300 $ betalen voor een console die je het kan beschadigen of je zal de red ring of death op te krijgen. En je zult huilen voor het Cabooter u betaalde $ 300 op en hij krijgt gebroken. In dat geval moet u yo gaan met uw Xbox 360-console op een dienst, betalen zoals $ 100 voor de vaststelling van het en als je geen geld hebt u ned om het te hacken en je zult je warienty luis. Maar als je onze emulator gebruiken en hij kapot alles wat je hoeft te doen is om de bugs te melden en wij zullen het te repareren in een paar uur. Dus waarom een xbox te kopen 360-console wanneer u een gratis emulator kan gebruiken voor de Xbox 360 en je zult vrij om games van torrents en andere sites, zoals die te installeren en zelfs hen te kopen van de officiële live site xbox zijn. En nog een ding. Als uw Xbox LIVE-account gebanned wordt alles wat je hoeft te doen is om een ander te maken en je bent klaar om ze opnieuw te gebruiken niet zoals op een echte console, waar als je gebanned zult u niet in staat zijn om xbox weer gebruiken leven. Dat de reden waarom veel mensen de voorkeur aan deze emulator die in feuture in staat om het te gebruiken voor de Xbox 720 zal gebruiken. Dus als je echt wilt een echte console te kopen, ga je gang, maar als je een geweldige emulator die is 100% als een echte console zul je meer tevreden couse zijn heb je het gratis!

Speciale update !!!

Wij willen jullie dat we geactualiseerde ons programma aan te kondigen en nu kunt u uw hele harde schijf te gebruiken als geheugen voor onze emulator. U kunt het geheugen van de menu-opties instellen! Deze optie is zeer eenvoudig te gebruiken en ik weet zeker dat veel mensen helpen. Nu kun je importeren naar 100 games van een iso-bestand! Maar dit zal enige tijd duren voor onze xbox 360 emulator. En in 2 maanden zullen we de lunch de laatste emulator voor xbox één met aangepaste bios voor 360 gebruikers en pc-gebruikers. Dus geniet van ons werk en houd je ogen open op dit artikel !!!

Xbox 360 Emulator

We hebben goed nieuws voor jullie. We hebben net onze emulator bijgewerkt en werkt nu als een xbox een emulator ook. Met deze kunt u alle xbox spelen een games en Xbox 360 games ook. Dus je hoeft niet naar een ander cent te betalen aan de xbox te krijgen één console. Als u wilt het spelen kun je ze krijgen van torrents gratis. Hoop dat je het leuk vindt! Een ander groot ding over deze emulator is, dat is de enige die werkt met xbox 360 en één in dezelfde tijd, en is compatibel met Windows en Mac OS ook!

We hebben veel nieuwe mensen!

Xbox 720 Emulator is eindelijk realeased. Deze Xbox 720 Emulator zal nu werken met alle besturingssystemen, en zal u toelaten om alle xbox spelen 720 games gratis. Deze emulator bevat een gloednieuw spel downloader die u zal toestaan om alle spellen die je wilt downloaden, maken we gebruik van een gebarsten script dat de codes voor games zal genereren en zal u toelaten om de spellen te krijgen als je ze kocht. Ik ben er zeker van dat u zult genieten van de xbox 720 emulator als je onze Xbox 360 Emulator vond We zijn blij te kunnen aankondigen dat onze xbox 360 emulator kreeg een nieuwe update die u nu zal laten, te downloaden spellen direct vanaf uw Xbox LIVE-account. Op die manier hoeft u niet probleem om meer dan 40 games te downloaden in de emulator.

3DS emulator nu is verbeterd met een gloednieuw ontwerp, zodat u kunt se gemakkelijker de grote futures van de Nintendo 3DS-emulator, zelfs als u een langzame computer en een slechte internet snelheid verbinding. Nu hebben we een mobiele versie van deze emulator. Het werkt alleen met iOS en Android op dit moment, maar we zullen binnenkort werken voor Windows Mobile-versie. Deze versie voor Android en iOS is zeer stabiel en werkt geweldig op tabletten ook! Dus ga je gang en download de 3ds emulator voor Android of iOS als u de spellen van Nintendo te spelen op je telefoon!

Posted in: emulator, Spellen Hack

Leave a Comment (0) ↓

Leave a Comment